Paris Texas compressed

Paris Texas

maandag 23 oktober

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 17,00

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten

Paris Texas is een experimenteel hiphopduo bestaand uit Louie Pastel en Felix en afkomstig uit Compton, Los Angeles. In februari 2021 debuteerden ze met hun single 'Heavy Metal', dat rapliefhebbers verraste met rauwe teksten en een brutale mix van elementen uit rock en hiphop. Deze uitnodigende, gestructureerde chaos hielden ze aan op hun mixtape 'Boy Anonymous' en de opvolgende EP 'Red Had Akimbo', die allebei in 2021 uitkwamen. Beiden projecten werden ontvangen met lovende kritieken en wakkerden een loyale fanbase aan.

Het langverwachte debuutalbum van het duo, 'MID AIR', kwam dit jaar uit. De formule blijkt niet te zijn veranderd: schurende gitaren, nerveuze drums en synthesizers die doen denken aan een enge horrorfilm zijn de rode draad, maar wel met speelse, rauwe teksten die luchtigheid toevoegen aan het geheel. Een herkenbaar geluid voor Paris Texas fans, maar niet te voorspellen.

Line-up

Bitterzoet

  • Paris Texas
Paris Texas

Paris Texas

FORCE OF HABIT (Official Video)

Paris Texas

Paris Texas

Everybody's Safe Until... (Official Video)

Paris Texas - MID AIR

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma