Programma
Paradiso

Paraplu

Paraplu

Saturday 14 April 2012

Saturday 14 April 2012

3 feesten onder de overkoepelende Paraplu van Paradiso:

Grote zaal: Radical Rehouse met Lone Striker, Miss Melera, Ille Bitch, Hoge Toon, Hulsken & Heuvel (live).

Kleine zaal: LaZiz - Arabische pop, funk & disco met DJ's Aromi, Tek & Sertan. VJ: Stitched

Kelder: De Afdeling - electro dubstep met JJ, Crude Kid, Greg D & Determinators.

Grote zaal: Radical Rehouse

Het ”kleine” zusje van Rebellion; Radical Rehouse keert deze lente terug in de Paradiso te Amsterdam. Met edities in de CUEbar en een eigen area op Obsession OUtdoor Festival is dit maal wederom de grote zaal van de Amsterdamse Paradiso aan de beurt. Zaterdag 14 april zal het publiek los gaan op een mix van funky underground House, Techhouse en Techno met DJ’s, LIVE acts en VJ’s.

Hoge Toon: Onlangs nog genomineerd voor 2 Gouden Kabouters, zal dit talent de Paradiso onveilig maken. Elke deephouse, house en techhouse plaat is een prooi voor deze brullende leeuw.

http://soundcloud.com/hogetoon

Miss Melera: haar bescheiden en rustige karakter zijn een trigger en inspiratie voor het publiek, tijdens haar sets zal ze diepere en melodieuzere varianten van de standaard '4 to the floor' draaien.

www.missmelera.com

Ille Bitch: heeft een oneindige dosis energie en is toegewijd en loyaal aan zijn fans, dit heeft als resultaat dat het publiek los gaat op zijn tunes en zo weer de energie terug geeft.

http://soundcloud.com/illebitch

Hulsken & Heuvel LIVE: Dit LIVE duo zal met Funk en Jazz invloeden en funky Techno hun set begeleiden met live piano.

http://www.modernplayground.net

Lone Striker: Resident van Rebellion & Radical Rehouse is naast het draaien druk in de studio met het produceren van nieuwe tracks en remixen.

http://soundcloud.com/lone-striker-rebellion

Ruben Novus (BE): VJ met Live visualsKelder:

In de kelder zal het talentenplatform De Afdeling vier van haar beste artiesten promoten. De Afdeling zoekt in opdracht steeds de best passende talenten bij een party, maar dit maal mochten ze zelf all-out met een cross-genre programmering van techno-electro via dubstep naar electro-harddance. De rode draad zijn ze niet kwijt: alles is energie. Degene die met beide benen op het beton staat krijgt een rode kaart.

Ontdek de energieke muziek van JJ. Zijn laagdrempelige mix van techno en electro is een goede binnenkomer om je direct in de stemming te brengen.

www.soundcloud.com/de-afdeling/christmasmix-by-jj

De 23 jarige Crude Kid mag zichzelf nog geen twee jaar DJ noemen en nu is hij al getekend op het jonge Grip Music. Zijn mix van “hard Electro en smashing Dubstep” smijt hij altijd met 120% enthousiasme het publiek in. Luister zelf maar: http://soundcloud.com/crude-kid/sets/fresh-new-mixtape/

Turntablist Greg D. zal proberen jullie op het verkeerde been te zetten met zijn snelle mixwerk en gevarieerde play lists. Drum&Bass, Hip Hop, Jungle, Dubstep en Hardcore vliegen je nu rustig en dan weer snoeihard om de oren. De DJ, producer en party planner uit Heerhugowaard heeft Mark N. en DNS als voorbeelden. Nou dan weet je het wel. Check it out! www.soundcloud.com/de-afdeling/greg-d-obsession-2012-demo

“A spark of rawness that makes the experience of listening to electronic music worthwhile” staat er op Determinators’ Soundcloud pagina als info. Need we say more? Je kan het beter met eigen oren horen! soundcloud.com/determinators/without-distortion-life-would-be-a-mistake

Voor meer informatie over De Afdeling als talentenplatform ga je naar: www.facebook.com/de.afdeling.


Paradiso Programme

Programma