Programma
Parafanalia 211214 154704

Parafanalia Xmas Shopping

Parafanalia Xmas Shopping

zaterdag 18 december 2021

zaterdag 18 december 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 11:00, Zaal sluit: 17:00, Hoofdprogramma: 11:00

Dit programma vind plaats met coronacheck en een mondkapje.

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.
4. Een mondkapje.

Zonder deze vier items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

Op zaterdag 18 december van 11:00 tot 17:00 uur is het weer tijd voor de Parafanalia Pop-up Shop. Deze keer staat alles in het teken van Kerst. Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeau uit bijvoorbeeld de Paradiso shop, tweedehands vinyl, een vintage kerstoutfit óf gewoon glühwein wil drinken op het balkon, terwijl je luistert naar obscure kerstmuziek; de Parafanalia Pop-up Shop heeft het allemaal.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma