Programma
PARAFANALIA XMAS

PARAFANALIA MARKET

PARAFANALIA MARKET

Sunday 6 December 2020

Sunday 6 December 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 11:00, Zaal sluit: 18:30, Hoofdprogramma: 11:00

 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

PARAFANALIA is een pop-up markt voor tweedehands, vintage, retro en/of handgemaakte kleding, spulletjes, boeken en platen in Paradiso. Wegens groot succes vinden er speciaal voor Sinterklaas en Kerst drie 'Pakjesdag'-edities plaats op zondag 29 november, zaterdag 5 december en zondag 6 december. De markt vindt kleinschalig en 'coronaproof' plaats in de grote zaal. 

Zaterdag 5 december - TICKETS >>>
Zondag 6 december - TICKETS >>>

Let op: heb je tickets voor het verplaatste evenement van 18 oktober? Deze tickets blijven geldig voor de PARAFANALIA Market op zaterdag 5 december.

PARAFANALIA MARKET in Paradiso:
Jouw kans om een uniek en origineel cadeautje aan te schaffen! Vul je zak met cheap&cheerful bric-a-brac bargains, retro & vintage clothing, handmade craft items, must-have hebbedingen, young designer glad-rags, feestelijke maskers & costumes, collectibles, books, records, t-shirts, kerstdecoraties, Sinterklaas spelletjes & Paradiso posters/memorabilia. One big punky hippy fleamarket festival of fun. De muziek wordt verzorgd door dj's Jack Undercover en Oscar Smit.

Kraam huren?
Wil je liever zelf een kraam huren? Mail [email protected] voor meer informatie en prijzen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Coronamaatregelen, mondkapjesplicht en tickets

  Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Je koopt voor de PARAFANALIA MARKET een ticket voor een specifiek tijdslot, hierdoor zijn er nooit meer dan 30 personen (exclusief personeel) tegelijkertijd aanwezig in de zaal. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht

  Meer informatie en alle maatregelen zijn te vinden via onderstaande link.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma