Programma
Twiggy leeg header

Parafanalia Brocante Benefiet Brunch

Parafanalia Brocante Benefiet Brunch

zondag 12 mei 2024

zondag 12 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 11:00, Zaal sluit: 18:00, Hoofdprogramma: 11:00

In samenwerking met de Voedselbank organiseren we een brocante rommelmarkt met vintage kleding, retro collectables, costume jewellery, bric-a-brac, Paradiso posters, T-shirts & vinyl. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de Voedselbank. Dus:

 1. Kom gezellig langs. Entree is gratis, maar een donatie is meer dan welkom. Betaal wat je kan missen.
 2. Het is Moederdag, dus neem je moeder mee of neem iets mee voor je moeder.
 3. Geniet van een lekkere brunch in de zaal of op het balkon met uitzicht over de shopping-frenzy.
 4. Neem wat etenswaren mee (alles in blik/pot/pakket) als donatie voor de Voedselbank of een paar dingen voor de Tombola.
 5. Huur een tafel, marktkraam en/of kledingrek om je eigen spullen te verkopen. Je mag zelf bepalen als je een klein percentage van de omzet geeft als donatie.
 6. Shop 'til you drop: Euro-pa-pa!

Vanaf 12 mei zet Voedselbank Amsterdam een doneerpaal in Paradiso zodat bezoekers van concerten en clubavonden een bijdrage kunnen leveren voor een steeds groeiende groep Amsterdammers die het moeilijk hebben om rond te komen in deze dure tijden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma