Programma
Paradiso ADE credit Kneles

Paradiso Vriendendag 2022

Paradiso Vriendendag 2022

Sunday 2 October 2022

Sunday 2 October 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 13:00, Zaal sluit: 18:00, Hoofdprogramma: 13:00

Exclusief voor vrienden van Paradiso: De Paradiso Vriendendag 2022. Via deze link kun je vriend worden en mag je ook naar deze dag in Paradiso. Vrienden krijgen een kijkje achter de schermen en worden meegenomen in de plannen voor de toekomst. Daarnaast wordt er gezorgd voor een hapje, een drankje, muziek en film.

Line-up

Grote Zaal

  Word vriend van Paradiso

  Word vriend van Paradiso en steun hiermee Paradiso in haar culturele en maatschappelijke doelstellingen. Paradiso is een non-profit organisatie. Met alle inkomsten worden nieuwe projecten in de stad gefinancierd: diverse programma’s voor een nieuw publiek. Op deze manier biedt Paradiso een podium aan jonge makers en doet het aan talentontwikkeling. Bekijk hieronder wat je als vriend van Paradiso nog meer ontvangt. Vrienden ontvangen met ingang van 2022 ieder jaar een nieuwe vriendenpas in januari.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma