Programma
Paradiso

Paradiso Playground

Paradiso Playground

zondag 30 augustus 2015

zondag 30 augustus 2015

Locatie: Tolhuistuin (Tuin & Tuinzaal). Adres: Tolhuisweg 3, Amsterdam Noord. Hier kunt u alleen pinnen.

Paradiso Playground is een middag vol muziek in de lommerrijke Tolhuistuin van Amsterdam Noord. Met ‘Een Koffer Vol Muziek’ (een muziekvoorstelling met Typhoon!), PollyAnna, een dj workshop en kinderdisco met dj’s KC The Funkaholic en Johanna Maria en een pop-up harp concert in de tuin. Ook kun je op de foto als je favoriete rockster, je laten schminken, muziekpannenkoeken bakken met Hot Mama Hot, ballongitaartjes maken, knutselen met de Taartrovers en schilderen met The Kidspiration club, met muziek als inspiratie.  Sta je zelf graag op het podium? Er is ook een open mic voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar die houden van zingen, dansen of muziek maken.

Over ‘Een Koffer vol Muziek’, met Typhoon! (in de Tuinzaal)
De muziekvoorstelling ‘Een Koffer vol Muziek’ vertelt het verhaal van Benjamin die op zolder bij zijn opa een saxofoon in een versleten koffer vindt. Als Benjamin de koffer mee naar beneden neemt, vertelt opa de geschiedenis van deze saxofoon. De saxofoon komt uit 1943 en heeft al een heel leven van  muziek achter zich en vele muziekstijlen zijn er mee gespeeld: Jazz, Blues, Motown en HipHop. Met onder meer saxofonist Coen Witteveen en Typhoon.


Meld je aan voor de open mic!
Ken je iemand tussen de vier en twaalf jaar waarvan je denkt hij of zij op zou moeten treden tijdens Paradiso Playground? Of bén je iemand die hier graag op het podium wil staan? Laat het ons weten! Mail ons je naam, je leeftijd en wat je wilt doen: zingen, rappen, dansen, optreden met je band, of alleen, jij met je instrument. Het is een open mic, dus er zijn verder geen vereisten. De presentatie is in handen van Jan van Santen.

Aanmelden voor woensdag 26 augustus bij [email protected], maar wees er snel bij, want vol = vol. Aanmelden bij voorkeur met filmpje.

Paradiso Programme

Programma