Programma
Paradiso

Paradiso Phone Expo

Paradiso Phone Expo

maandag 17 januari 2011

maandag 17 januari 2011

Kunst op je mobieltje! Paradiso lanceert een expositie van kunstwerken die alleen te bezichtigen is op een mobiele telefoon: de Paradiso Phone Expo.

Vanaf 17 januari kun je op www.phone-expo.nl je telefoonnummer achterlaten, waarna de expositie gratis wordt toegestuurd. Ook kan de expositie een maand lang via wifi in Paradiso worden bekeken.

Voor deze eerste editie van de Paradiso Phone expo zijn vier jonge beeldend kunstenaars gevraagd om een werk te maken, speciaal voor de mobiel. Deelnemers zijn Kai-Ting Lin, Woes van Haaften, Simon Wald-Lasowski en Teun Castelein.

De kunstenaars ontwikkelden een gevarieerde serie werken voor de eerste Paradiso Phone Expo. Teun Castelein maakte een strip, Kai-Ting Lin creëerde een filmpje met testbeelden en Simon Wald-Lasowski maakte een soundtrack voor de mobiele telefoon. Woes van Haaften zal een maand lang souvenirs verzamelen van artiesten die in Paradiso optreden door hen te vragen een A4tje met een boodschap achter te laten voor het Amsterdamse publiek. Na afloop van het concert kan ‘het aandenken’ worden gedownload.

Een tekening van M.I.A voor project van Woes van Haaften

Simon Wald-Lasowski maakte een soundtrack met behulpzame instructies voor het gebruik van je telefoon. Hier een van de animaties.

Paradiso Programme

Programma