Programma
Paradiso Orchestra

Paradiso Orchestra

Paradiso Orchestra

zondag 26 december 2021

zondag 26 december 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 15:00, Hoofdprogramma: 15:30

Het concert van The Paradiso Orchestra is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen helaas geannuleerd. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen

Paradiso Orchestra – Kerstmatinee 2021

Zoals elk jaar is er weer een Kerstmatinee in Paradiso. We weten nog niet wat er kan en mag, maar we weten wel dat we er zullen zijn! The Paradiso Orchestra is een flexibel orkest met topmusici uit alle windstreken en muziekstijlen. Dit jaar kunnen we eens laten zien hoe flexibel we kunnen zijn. We hopen dat onze vrienden van St. Caecilia Heemskerk er ook bij mogen, maar dat weten we nog niet zeker. Verwacht de mooiste (Kerst)muziek uit de hele wereld. En we gaan proberen er ook weer Kerststol en glühwein bij te serveren. Waarschijnlijk zal de capaciteit helaas beperkt zijn, dus wees er snel bij.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Paradiso Orchestra
Op zondag 26 december 2021 keert terug Paradiso Orchestra met het jaarlijks Kerstmatinee. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Livestream The Paradiso Orchestra 2020

Kijk hier het concert van 2020 terug

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma