Programma
Panchiko tickets 05 10 23 17 63e553ee6813f

Panchiko + Coaster

Panchiko + Coaster

Monday 9 October 2023

Monday 9 October 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: dit programma is verplaatst naar Tolhuistuin. De aanvangstijden zijn veranderd naar wat op deze pagina staat. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

De band Panchiko is gehuld in mysterie en draagt een mooi verhaal mee. In 2016 plaatste een gebruiker een foto op 4chan van een demo-cd die ze hadden ontdekt in een tweedehandswinkel in Nottingham: getiteld D>E>A>T>H>M>E>T>A>L, naar verluidt uitgebracht in 2000. De luisteraar uploadde de geripte audio op verschillende sites, waardoor het begon te circuleren op webfora. Een groep fans kwam samen om het oorsprongsverhaal van de mysterieuze schijf op te lossen, totdat uiteindelijk een lang ter ziele gegane, lokale band uit Nottingham die zichzelf Panchiko noemde, ontdekte dat hun album (waarvan maar 30 exemplaren bestonden) decennia later viral was gegaan op internet.

Op veler verzoek kwam Panchiko weer bij elkaar op tournee door de muziek van D>E>A>T>H>M>E>T>A>L voor uitverkochte zalen in de VS en het VK in 2022 en brengt zelfs een nieuwe LP op de planken,'Failed At Math(s)'.

Line-up

Club

  • Panchiko
  • Coaster
Panchiko until

Panchiko

Until I Know

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma