Programma
Palmbomen II website

Palmbomen II

Palmbomen II

vrijdag 6 augustus 2021

vrijdag 6 augustus 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Paradiso kan weer programma's organiseren omdat de coronamaatregelen zijn versoepeld. Vanwege de beperkte zaalcapaciteit (maximaal 250 bezoekers) is het bij dit programma niet nodig een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs te tonen bij de ingang. 

Je hoeft voor dit programma géén coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst. Bezoekers houden onderling 1,5 meter afstand tot elkaar. In Paradiso is het dragen van een mondkapje sinds 26 juni 2021 niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden deze bij verplaatsingen in het gebouw te dragen. Bekijk deze pagina voor alle geldende coronamaatregelen binnen Paradiso. 

-----

Dit is het verplaatste programma van 25 oktober 2020 en 21 maart 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Kai Hugo is de man achter Palmbomen II, maker van lo-fi, psychedelische elektronica met onalledaagse harmonieën en grooves. In het opnameproces van zijn platen focust Hugo zich eerder op emotie en improvisatie dan op de uiteindelijke productie. Dat spontane karakter is terug te horen op zijn releases van de afgelopen jaren, waaronder ook op de in 2018 uitgebrachte samenwerking met gelijkgestemde producer Betonkust. Voor deze seated show in de grote zaal kiest Palmbomen II voor een andere benadering van zijn liveset, om zijn publiek ook in deze concertvorm een optimale luisterervaring te kunnen bieden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Palmbomen II
Op vrijdag 6 augustus 2021 geeft Palmbomen II een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Palmbomen II

Carina Sayles

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma