Programma
Palet poster

Palet

Palet

Thursday 24 February 2022

Thursday 24 February 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 00:00

Belangrijk: Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

PALET is terug. Het kleurrijkste feestje van Amsterdam staat 24 februari weer voor je klaar. Na jaren wachten gaan de deuren van het Amsterdamse nachtleven weer open op 00.01 uur (donderdagnacht/vrijdagochtend). Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogstandjes & prikkelende verassingen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma