Programma
Palet 2021

PALET - De Restauratie

PALET - De Restauratie

donderdag 8 juli 2021

donderdag 8 juli 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:00

Het is bij dit programma verplicht om naast een geldig ticket, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Dit kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag. In geval van het laatste kunnen bezoekers een gratis testafspraak inplannen via testenvoortoegang.org. Dit kan een testlocatie dichtbij jouw woonadres zijn. Na afname van de test ontvang je binnen een uur de uitslag en op vertoon van een negatieve testbewijs krijg je vervolgens toegang tot de zaal. Je test mag maximaal 40 uur oud zijn.

 • Toegang voor 18 jaar en ouder
 • Beperkt aantal tickets per persoon
 • Tickets alleen online verkrijgbaar

PALET is terug. Het kleurrijkste feestje van Amsterdam staat 8 juli weer voor je klaar. Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogstandjes & prikkelende verassingen.

res·tau·ra·tie
(de; v; meervoud: restauraties): 

1) herstel in de vroegere toestand (van een kunstwerk of oud gebouw)
vb:
'Na de restauratie waren de kleuren van het schilderij veel helderder.'

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma