Programma
Palace Winter website

Palace Winter

Palace Winter

vrijdag 26 maart 2021

vrijdag 26 maart 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Palace Winter op 26 maart kan niet doorgaan op de geplande datum in verband met het uitstellen van de Europese tournee. Om die reden is het concert verplaatst naar donderdag 18 november 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The March 26th, 2021 show of Palace Winter can’t take place as planned, due to the artist’s postponement of their European tour. The concert is rescheduled and will now take place on Thursday, November 18th, 2021. All bought tickets remain valid for the new date. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=============

Palace Winter opereert vanuit Kopenhagen en bestaat uit de Australische Carl Coleman en de Deense Caspar Hesselager. Beiden speelden al jaren apart van elkaar in bands voordat ze samen muziek zijn gaan maken. Met een gezamenlijke interesse voor sterke melodieën en filmmuziek maakt het duo sfeervolle, duistere popliedjes, of zoals ze het zelf omschrijven: cinematic psych-pop. In het najaar van 2020 is de band klaar voor de release van het derde album, genaamd ‘Keep Dreaming, Buddy’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Palace Winter
Hqdefault 200824 173251

Top of the Hill

Hqdefault 200824 173251 1

Take Shelter

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma