Programma
Palace webfoto 1

PALACE + Chartreuse

PALACE + Chartreuse

Friday 16 September 2022

Friday 16 September 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 6 maart 2022. Tickets gekocht voor de originele datum blijven geldig voor deze nieuwe datum.

De Britse band Palace is geen onbekende bij Paradiso. De vrienden uit Londen, onder aanvoering van frontman Leo Wyndham zijn terug met een eerste indruk van hun langverwachte derde album 'Gravity'. De Londense band werd opgericht in 2012, en bracht in 2016 hun debuutalbum 'So Long Forever' uit, waarmee ze meteen hun typerende dromerige indiepop en blues-invloeden lieten horen. In 2019 verscheen het tweede album 'Life After', een album dat zowel over verlies gaat als een handleiding is om sterker verder te gaan. 

Support: Chartreuse

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • PALACE
  • Chartreuse

Afterparty in de Kelder

Na afloop van het concert van Palace, kun je in de Kelder blijven hangen voor de afterparty. Hier draait eerst dj Lu Campbell zijn favoriete dansbare indieplaten, waarna Palace zelf een dj-set komt draaien. 

Op vrijdag 16 september 2022 geeft de Britse band PALACE een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

PALACE

PALACE - Heaven Up There

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma