Paceshifters web

Paceshifters + Rovar

vrijdag 29 december

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 20,50

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Dit is het verplaatste concert van 16 december 2023 in Paradiso, het concert is verplaatst naar Tolhuistuin, Amsterdam. Let op: De aanvangstijd en locatie is gewijzigd. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

In 2023 bestaat Paceshifters 15 jaar. Een hele mooie mijlpaal en meteen een goede reden voor een groot feest. Vanaf het eerste levensjaar van de band in 2008 tot aan nu heeft de alternatieve rockband uit Wijhe naar eigen zeggen altijd groot gedroomd. Van de kleinste kroegen in Canada tot aan de grootste zaal; altijd betreden de mannen het podium met dezelfde portie enthousiasme en energie. Voor hun 15-jarig bestaan wordt er een avondvullend programma neergezet om samen op de afgelopen vijftien jaar te dansen en proosten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Paceshifters
Paceshifters

Paceshifters

Backseat Driver

Op zaterdag 16 december viert de alternatieve rockband Paceshifters het 15-jarig bestaan. Tickets hier verkrijgbaar.

Paceshifters

Rhythm Of The Ocean

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma