Programma
Pabllo Vittar persfoto

Pabllo Vittar

Pabllo Vittar

vrijdag 18 augustus 2023

vrijdag 18 augustus 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Dragqueen en popzangeres Pabllo Vittar verscheen in 2014 in thuisland Brazilië voor het eerst ten tonele als coverartiest op een lokale televisiezender. De daaropvolgende jaren groeide haar populariteit explosief door het uploaden van covers van bekende popliedjes op YouTube. In 2017 bracht ze haar eerste album met zelf geschreven materiaal uit: ‘Vai Passar Mal’. In 2018 volgde het tweede album ‘Não Para Não’. Haar distinctieve geluid klinkt als een opgewekte mix van pop, jungle, house en Braziliaanse muziek met zowel Engelse als Portugese teksten. Het 29-jarige talent werkte de afgelopen jaren samen met sterren als Charli XCX, Major Lazor en Diplo, werd genomineerd voor een Latin Grammy, won een MTV Europe Music Award en heeft inmiddels miljarden streams op YouTube en Spotify op de teller staan. Pabllo Vittar is met bijna 10 miljoen volgers op Instagram en 6 miljoen abonnees op YouTube tevens ’s werelds meest bekende dragqueen.

Brazilië is al tijden één van de gevaarlijkste landen ter wereld voor LGBTQ+’s. Pabllo Vittar is een van de grootste en meest zichtbare voorvechters van acceptatie en gelijke rechten en haar muziek is hierdoor uitgegroeid tot hét boegbeeld van de zwaar onderdrukte LGBTQ+-gemeenschap in Brazilië en Zuid-Amerika.
Op vrijdag 18 augustus geeft het icoon voor het eerst een show in de grote zaal van Paradiso.

Support: dj-set van Alice Olsthoorn

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pabllo Vittar
  • Alice Olsthoorn
Pabllo Vittar, Anitta - BALINHA DE CORAÇÃO

Pabllo Vittar, Anitta - BALINHA DE CORAÇÃO

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Alice Olsthoorn

Voorafgaand aan het concert zal Alice Olsthoorn het support van Pabllo Vittar verzorgen met een dj-set.

Alice Olsthoorn

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma