Programma
5bbc8a193908d

Ouwe Stijl is Botergeil

Ouwe Stijl is Botergeil

Saturday 8 June 2019

Saturday 8 June 2019

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 08:00, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Ouwe Stijl is Botergeil, het Early Hardcore feest wat zich kenmerkt door scheurende Juno’s en donderende 909’s keert voor de tweede maal terug in Paradiso noord. Dit concept is haar 10 jarig bestaan alweer voorbij, werd in vele locaties georganiseerd en zag vele top artiesten voorbij komen. 

Ook dit keer is er weer alles aan gedaan om de bezoeker te trakteren op een muziekzaal hoogstandje. Zo zullen DJ Delirium en Omar Santana, beiden uit de USA, hun kunsten komen vertonen. Painbringer zal voor de tweede maal LIVE optreden op Ouwe Stijl. Berlijnse Xol Dog 400 zal garant staan voor een flinke bak herrie en het Italiaans duo KCMA & T-Plus zal daar zeker niet voor onder doen met hun LIVE optreden. Daarnaast staat de vaste DJ Crew van Strength of Unity te popelen om achter de decks te staan.

Wil je dus onderdeel zijn van deze waanzinnige nacht, haal je Nike Air Max en Aussie uit de kast en kom een ouderwets potje hakken!

➤ LINE-UP:
OMAR SANTANA 🇺🇸
DELIRIUM 🇺🇸
KCMA & T-PLUS LIVE 🇮🇹
PAINBRINGER LIVE
XOL DOG 400 🇩🇪
ENFORCER
APAC
FANIAC
KAYCIE
XQRUCIATOR
Hosted by: MC RG 
Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma