Header OEAF

Oud Eindhovensch Acid Feest

Oud Eindhovensch Acid Feest

Saturday 16 February 2013

Saturday 16 February 2013

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00

In the beginning there was House… and in Eindhoven there was Acid! 

OEAF! De dark side van het lichtstad met zijn duistere geluiden, acid bliepjes & knetterende baslijntjes had invloed ver boven de rivieren in de eerste dagen van de acidhouse revolutie. Meubel Stukken, organisatoren van het Oud Hollandsche Acid Feest (OHAF) zijn niet vies van een beetje camp en zetten bij het Oud Eindhovensch Acid Feest (OEAF) old school licht effecten, gloeilampen en nog meer gloeilampen in de spotlight.


Terug naar de allereerste house & acid in Nederland, terug naar sirenen, fluitjes en stroboscopen met optredens van niemand minder dan Lil' Louis (Chicago, USA), Lady Aida, Miss DJax, Acid Junkies (live), FeestDJRuud, SPACEGIRLS, CV de Lampekappers, Lustige Lola & Weltschmerz, Luscious Linda (licht).


Kleine zaal hosted by MU/STRP/TAC met Melvin the Mini Machine, Gijs Gieskes, Pieter-Jan Pieters, Broke Crew feat. Robob en visuals van Odd One, Eindhoven Stickerstad en Neon by Munne. Dresscode: lichtgevend!


Het Oud Eindhovensch Acid Feest is onderdeel van Het Wonder van Eindhoven. Paradiso, de VPRO en Uitgeverij Podium vieren Het Wonder van Eindhoven in de vorm van een boek, uitgebreide aandacht op (digitale) televisiekanalen en een cultureel festival, op vrijdag 15 en zaterdag 16 februari 2013. 


Foto's door Jack Aarts

Foto's door Jack Aarts
Foto's door Jack Aarts
Foto's door Jack Aarts
Foto's door Jack Aarts

Programmaboekje Wonder van Eindhoven

Paradiso Programme

Programma