Programma
Otis Kane Image2

Otis Kane

Otis Kane

zondag 11 december 2022

zondag 11 december 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het verplaatste programma van 6 juni 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

California, de broedplaats van r&b talent. Zo ook die van de in Los Angeles gevestigde zanger, producer en multi-instrumentalist Anthony Vasquez. De muziek carrière van Vasquez heeft vele facetten gekend, waaronder het vervullen van zijn rol als keyboardspeler van Lolene en het starten van STRZ Enterprises, zijn eigen studio die uiteindelijk een hot spot werd voor Hollywood beroemdheden als Wiz Khalifa en Zara Larrson.

Zijn passie voor muziek begon echter met zingen, dus gaf hij de fakkel van zijn studio door zodat hij zich volledig kon focussen op zijn eigen zang en productie onder de alias Otis Kane. Zo werd het in 2021 dan eindelijk tijd om zijn eigen debuutalbum 'Purple BLUE' uit te brengen. Een project dat nadruk legt op r&b, soul en funk, en daarbij ook op Vasquez zijn eigen productionele vaardigheden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Otis Kane
Otis Kane

Otis Kane

Perfect

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma