Programma
Oscar Anton

Oscar Anton

Oscar Anton

zaterdag 23 april 2022

zaterdag 23 april 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste concert van 17 januari 2022. Gekochte tickets voor deze datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Singer-songwriter Oscar Anton uit Parijs maakt luchtige, lo-fi popsongs, geïnspireerd door hiphop, soul en jazz. De 24-jarige Fransman besloot vorig jaar, toen hij tijdens de lockdown opgesloten zat in zijn appartement, om zichzelf uit te dagen en iedere maand drie songs uit te brengen. Oscar Anton heeft een sterke DIY-mentaliteit en doet alles zelf: van het schrijven, zingen en produceren tot het uitbrengen van zijn muziek via zijn eigen platenlabel. Het werk wat hij uitbracht tijdens de lockdown heeft hij gebundeld op het album 'Home of Sanity' en geeft een kijkje in zijn gedachten en is alsmede een prachtig tijdsdocument van crisisjaar 2020. In april 2022 geeft Oscar Anton voor het eerst een concert in Nederland in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Oscar Anton
Oscar Anton - ophelie

Oscar Anton

ophelie

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma