Programma
We love 90s grid Extra Banner 02

Original Wicked Machine

zaterdag 22 juni

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00

Inclusief daglidmaatschap

Met een ticket voor Original Wicked Machine kan je ook We Love 90s in de Grote Zaal bezoeken.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dj L-dopa, oftewel Pieter Kolijn, begon zijn dj-carrière meer dan dertig jaar geleden in studentenclubs in Leiden. Al snel reisde hij door het hele land om op verschillende festivals te draaien. Samen met DJ Chaos vormde hij het duo Sabotage Sound Surfers, waarmee ze clubnachten als Sabotage, Knockout en Drum&Bassline organiseerden.

L-dopa's muzieksmaak is moeilijk vast te pinnen. Hoewel hij bekendstaat om zijn jungle-drum & bass, draait hij ook pop, rock, soul, funk, hip-hop, reggae, dancehall en nog veel meer. Net als de jungle is geen enkele avond hetzelfde, kleurrijk en altijd in beweging.

Original Wicked Machine is een jungle internetnetradioshow van L-dopa op Operator Radio. Op 22 juni dans je de hele nacht op een mix van 90s jungle, hiphop en dancehall. 

Line-up

Kelder

  • dj Ldopa

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma