Programma
Orientalicious 2018 DEV

Orientalicious

Orientalicious

zaterdag 16 juni 2018

zaterdag 16 juni 2018

In Tolhuistuin

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 00:00, Hoofdprogramma: 20:15

Early bird (tot 16 mei): €25,-* // Regulier (vanaf 16 mei): €29,-* // *incl. daglidmaatschap, excl. servicekosten
  • Programma met zitplaatsen

Orientalicious is een Midden-Oosters dansfestival met buikdanseressen van over de hele wereld en de Nederlandse top. Het programma start met een open podium, waar jong talent zich kan presenteren. Daarna nemen buikdansers het tegen elkaar op in een competitie, die beoordeeld wordt door een internationale vakjury. 

Het hoogtepunt van de dag is de galashow, met optredens van wereldberoemde buikdansers en de Nederlandse top bellydancers:  Suraiya Ibrahim (PL), Osama Mimi Farag (EG), Nika Mlakar (SL), Nina Karoulidis (BE), Ula Milunovic (SL) en uit Nederland: Aisa Lafour, El Farinat group en Kismet Group. Een bruisende en gevarieerde dansshow, die alle facetten van de Midden-Oosterse dans laat zien, van klassieke buikdans tot fusion. 

Programma:
20:15 - 21:00 Competitie buikdansers 
21:15 - 23:15 Gala show 

Bezoekers kunnen ook op de Bazar markt diverse producten uit het Midden-Oosten kopen, zoals Arabische parfums, Argan olie, Palestijnse olijfolie, sieraden en kleding.

Orientalicious wordt georganiseerd door het Orientalicious team van Aisa Lafour en Marmoucha. 

Hqdefault 180426 165837

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma