Programma
Paradiso

Orientalicious Festival: Full Pass 13 & 14 juni

Orientalicious Festival: Full Pass 13 & 14 juni

zaterdag 13 juni 2015

zaterdag 13 juni 2015

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kunt u alleen pinnen.

Full Pass is inclusief toegang tot alle workshops, bazar, modeshows, dansvoorstellingen en afterparty Layali Beiroet. Deelname aan  de competitie en het open podium is niet inbegrepen. Hiervoor verwijzen wij u naar www.orientalicious.com

Het tweedaagse Orientalicious Festival wordt georganiseerd door Aisa Lafour Bellydance Company, Stichting Marmoucha en Arabnights om cultuur uit het Midden-Oosten te vieren, met een gala show, dansvoorstellingen, een bazar, modeshows, workshops en een afterparty.

Programma zaterdag 13 juni
Een gala show met internationale professionele dansers: Kaouther Ben Amor (Tunesië), Nika Mlaka (Slovenië) en Aisa Lafour (Nederland), optredens van Lebanese en Syrische folklore dansers, salsa dansers en fusion acts. Met live percussie van Yassir Jamal.

Bazar (markt) met interessante producten uit het Midden-Oosten, zoals Arabische parfums, Argan olie, Palestijnse olijfolie, sieraden en kleding.

Modeshows van Madamchic, Federica Galli, Aisa Lafour & Elena Shuvalova.

De avond wordt afgesloten met afterparty Layali Beirut met de Libanese dj Gaby Mrad.

Programma zondag 14 juni
Er zijn diverse workshops te volgen van internationale gasten Kaouther Ben Amor, Nika Mlakar en Yassir Jamal (percussie).

Paradiso Programme

Programma