Programma
Orbital web

Orbital

vrijdag 21 maart 2025

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 47,90

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Orbital, de uit Engeland afkomstige broers Phil en Paul Hartnoll, werd mid jaren 90 met hun ambitieuze maar toegankelijke elektronische muziek een van de grootste dance-acts van die tijd. Hun uitgebreide repertoire werd geïnspireerd door een breed scala aan genres als ambient, electro, punk en filmmuziek, waardoor ze in staat waren zelfs rockfans tot hun publiek te rekenen.

Sinds hun doorbraakhit 'Chime' uit 1990 bracht het duo een aantal geprezen albums uit, waaronder 'Orbital 2' uit 1993. Samen met debuutalbum 'Orbital' staan deze platen echter vooral bekend als 'The Green and Brown Album', naar de kleuren van de covers. Fun fact: 'The Green Album' had eigenlijk geel moeten zijn, maar pakte vanwege een misdruk geelgroen uit. Tijdens deze show voert de band de twee albums live uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Orbital

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma