Programma
Olympia website

Olympia

Olympia

woensdag 18 september 2019

woensdag 18 september 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Olivia Bartley is het creatieve brein achter het Australische project Olympia. Met haar single ‘Star City’ laat ze haar art-popstijl van voorheen los, om zichzelf volledig in een energiek, rockend geluid onder te dompelen. Ze produceerde het nummer samen met Burke Reid (Courtney Barnett, DMAs) en beschrijft het zelf ook wel als “drunk karaoke, something you’d belt unselfconsciously, full of life, self-conviction and volume”. Dat deze nieuwe stijl haar als gegoten past, bewijst ze nog maar eens op de meest recente track ‘Hounds’. Beide nummers staan op haar tweede album ‘Flamingo’, dat in juli dit jaar verscheen. Onlangs was Olympia al in Amsterdam te zien als voorprogramma van Julia Jacklin in Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Olympia

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nog steeds te koop via Indiestad en de Paradiso webwinkel.

Hqdefault 190619 222438

Star City

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma