Programma
Old School The early years

Old School: The Early Years

Old School: The Early Years

donderdag 24 augustus 2023

donderdag 24 augustus 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 23:00

Online €17,00 (incl. service) / Deur €18,00

Dit programma is onderdeel van internationaal hiphopdansfestival Summer Dance Forever. Het festival vindt op verschillende locaties plaats, waaronder Paradiso, en biedt een keur aan dansvoorstellingen, explosieve battles (hiphop, popping, locking, house and waacking), soulvolle clubnachten en workshops van internationale topdansers. Dit jaar wordt het festival gehouden van 22-28 augustus. Voor het complete programma en tickets zie https://www.summerdanceforever...

HipHop Hooray, it’s your birthday! Vannacht nemen we je mee terug naar de vroege jaren 80, toen drie Nederlandse hiphop-pioniers achter de draaitafels stonden om hun platen te draaien. En deze drie, All Star Fresh (KingBee), DJ Orlando en KC the Funkaholic, rocken de clubs vandaag de dag nog steeds! Zet je schrap voor een trip down memory lane met wat echte classics, om deze mijlpaal in de hiphopmuziek te vieren.

Tijdens de clubnacht is er ook een uniek optreden te zien van Hiphop crew Sons of Wind. Deze avond laten ze zien dat ze als crew één entiteit vormen en tonen ze hun sterke connectie met freestyle Hiphop en muziek.

Line-up

Grote Zaal

  • All Star Fresh (KingBee)
  • DJ Orlando
  • KC the Funkaholic
  • Mc Faizel PlayFair

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma