Programma
Een Ode Aan Het Ongehoorde Kind

Ode aan het ongehoorde kind

Ode aan het ongehoorde kind

dinsdag 5 september 2023

dinsdag 5 september 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

 • Programma met zitplaatsen

Sebastián Mrkvicka en Iris Bakker presenteren een Ode Aan Het Ongehoorde Kind. Een interdisciplinaire avond die verschillende perspectieven biedt op het centrale thema: opvoeding en de daarbij behorende gevolgen. 

Een avond om je uit te nodigen je te verplaatsen in het kind, misschien wel je eigen inner-child. Een open en veilige avond gevuld met cultuur, om zo hopelijk het gesprek te kunnen starten over het Ongehoorde Kind.

Line-up & programma:

'Scènes voor papa en mama' - Een muziektheatervoorstelling gemaakt en gespeeld door Iris Bakker & Sebastián Mrkvicka.Op komische wijze gaan een broer en een zus in gesprek over hun jeugd.

'Stil zijn kun je horen’ - een psychologische oefening door Hanneke Bakker, bestuurder van Blijf Groep. Als angst regeert worden we allemaal klein.

‘Brieven aan…' - een theatrale briefwisseling door Carina de Vroome en Ilse Dorine. Gemaakt door Carina de Vroome en Ilse Dorine. Laat je meevoeren op een auditieve reis van twee vrienden die nog veel te dromen hebben.

’Nocamera photography - een foto-expositie van Jasper Faber.The art of noticing what you weren’t.'
‘A6 naar Lion’ - door Raf Lormans, gespeeld door Thomas van Luin en Sebastián Mrkvicka.Een korte film over twee broers die onderweg zijn het as van hun overleden vader uit te strooien.

‘Ongehoord’ - door HONEY, Lizzy, Sara, Marit en Stefan.In Ongehoord geeft HONEY, samen met Lizzy, Sara, Marit en Stefan, een kijkje in haar hoofd. In een akoestische setting brengt ze haar aankomende EP ten gehore en neemt ze je mee in hoe ze ooit in dat hoofd terecht is gekomen."Ik heb het hier fijn. Je wordt niet gestoord.. en niet gehoord, maar dat terzijde. Ik ben heel blij dat ik ooit de keus heb gemaakt om hier naartoe te verhuizen"

’Sanctum Mindful Movement Community’ - door Marie Körbl, Founding Guide. Sanctum is een krachtige movement frase waarbij diverse oosterse well-being practices samen komen met de moderne fitness wereld om zo een fusie te creëren waarbij het lichaam gebruikt word als instrument om dichter bij ons onderbewustzijn te komen. Door middel van fysieke uitputting en actieve meditatie wordt er een staat van bewustzijn en euforie gecreëerd met als doel het lichaam sterker te maken en de geest te verruimen.

Line-up

Bovenzaal

  DIP (Tuesdays In Paradiso)

  DIP (Dinsdag In Paradiso) is een vrije ruimte in de Bovenzaal van Paradiso waar makers de ruimte krijgen om elke dinsdagavond nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren. Een plek voor talentvolle organisaties, collectieven, kunstenaars, performers, makers, vrije vogels en uitvinders om een eigen invulling te geven aan de dinsdagavond van Paradiso.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma