Programma
Banner png

Nusantara Beat + Newt

Nusantara Beat + Newt

donderdag 8 december 2022

donderdag 8 december 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:30

NEWT
Het nieuwe project van muzikant Bob Hoving, is niet in één genre te vatten. Zo open als hij is als muzikant, zo is zijn nieuwste muzikale project, waarin hiphop, pop, indierock, jazz en zelfs invloed van klassieke muziek samenkomen. Met inspiratiebronnen van Radiohead tot Kneebody en van Blake Mills tot klassiek componist Steve Reich is het geluid van NEWT van bezwerend tot dansbaar. De muziek neemt je mee en houdt je vast, trekt je aandacht en zet je aan het denken. 

Nusantara Beat
Deze groep neemt je mee naar een ver gebied, daar waar mystieke klanken klinken. Geïnspireerd door traditionele en bedwelmende songs uit het Indonesië van de 20e eeuw. Een groep die zich sterk verbonden voelen met hun roots en cultuur en leden telt van onder andere Jungle By Night, Pom, EUT, The Mysterons, Maple, Surf Aid Kit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • NEWT
  • Nusantara Beat
  • Cristel Ball (dj-set)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma