Programma
Novo Amor Persfoto LR

Novo Amor

Novo Amor

donderdag 13 mei 2021

donderdag 13 mei 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Het concert van Novo Amor is vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus uitgesteld naar 12 mei 2022. De locatie en aanvangstijd blijven hetzelfde. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

ENG: The Novo Amor concert has been postponed to May 12, 2022 due to the continuing uncertainty surrounding the corona virus. The location and starting time will remain the same. All ticket buyers will receive an email with more information.

Novo Amor is de naam van het muzikale project van singer-songwriter, producer en multi-instrumentalist Ali Lacey uit Cardiff, Wales. Novo Amor, Portugees voor Nieuwe Liefde, ontstond na een heftige relatiebreuk. Lacey trok zich hierdoor een zomer lang terug in de woeste natuur van de Amerikaanse staat New York. Het resultaat hiervan? Zijn doorbraak EP Woodgate, NY uit 2014 en zijn solo debuutalbum Birthplace uit 2018, waarop hij prachtige, rustige nummers zingt over de natuur, de zee, rust en de liefde. In het najaar van 2020 staat de release van zijn tweede soloalbum Cannot Be, Whatsoever op de planning en in mei 2021 geeft hij in het kader van dit nieuwe album een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Novo Amor
Novo Amor - Opaline

Novo Amor

Opaline

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma