Programma
4936fc0e 000014110011 mb

Nourished By Time

Nourished By Time

zondag 12 november 2023

zondag 12 november 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Nourished By Time, de singer-songwriter en producer uit Baltimore met een unieke mix van new wave, r&b en dance, verkent thema's van existentialisme, liefde, consumentisme en de relatie met arbeid in zijn muziek.

Nourished by Time werd aanvankelijk gecreëerd in Los Angeles eind 2019. Na twee jaar van mislukkingen en artistieke meningsverschillen met een creatieve partner, verliet de impulsieve artiest plotseling LA en reed alleen door het land, terug naar zijn geboorteplaats Baltimore. Daar werkte hij in vreemde baantjes, probeerde hij mentaal te herstellen, werd verliefd, kreeg een gebroken hart en schreef obsessief liedjes onder de naam Nourished By Time.

In 2022 bracht de artiest de EP ‘Erotic Probiotic’ uit. Dit jaar voegde NBT zich bij de post-punkband Dry Cleaning van 4AD voor een tournee door Noord-Amerika en remixte ook het nummer 'Gary Ashby' van hun album. Ook is NBT te horen op het debuutalbum van de progressieve elektronische artiest Yaeji, getiteld 'With A Hammer'.

Dit alles gebeurde voordat het veelgeprezen album 'Erotic Probiotic 2' werd uitgebracht, dat 'Best New Music' kreeg van Pitchfork.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Nourished By Time
The Fields

The Fields

Nourished By Time

Nourished By Time op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma