Programma
Regular

Not.Your.Regular.Boy.

Not.Your.Regular.Boy.

maandag 24 september 2018

maandag 24 september 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

“I’m color, I’m black and white, I’m Everything. I’m Not.Your.Regular.Boy.”

Not.Your.Regular.Boy. is Ferry de Ruiter uit Amsterdam. Hij breekt met alle labels die mensen op muziek én op andere mensen plakken. Van kinds af aan leerde Ferry's vader hem vele instrumenten bespelen en beïnvloedde hem met de muziek die er in die thuis geluisterd werd: van sixties tot nineties, van The Beatles tot Blondie en van Culture Club tot Queen. Toen de Ruiter een volwaardig muzikant werd, besloot hij als eerste deelnemer ooit als volledige dragqueen aan The Voice of Holland mee te doen. Hiervoor won hij de Dutch Rainbow Award voor Beste Mediamoment. 

Nu is Not.Your.Regular.Boy. helemaal klaar om nieuwe muziek de wereld in te slingeren. Samen met producersduo Voice Calling Radio (Sweetwood, Rembrandtpark) nam hij verschillende nummers op, waarvan 'Crazyland' de eerste single is. Verwacht een mix van Muse, MGMT, White Lies, Empire Of The Sun en Passion Pit. Maar dan anders. Want het blijft Not.Your.Regular.Boy.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Not.Your.Regular.Boy.
Billy place

GET DOWN MAKE LOVE

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma