Programma
Paradiso

Noodlanding!

Noodlanding!

donderdag 26 januari 2012

donderdag 26 januari 2012

Grote zaal: DJ's Willem en Arnold. Kelder: Totaal Los met DJ Dirk Diggler.

Al 13 jaar lang worden er op donderdagnacht in Paradiso de beste hits & non-hits gedraaid. Noodlanding! is hiermee de langst lopende alternatieve dansnacht van Amsterdam. Sinds acht jaar is Noodlanding! twee keer per week, met op woensdag de beste classics, gecombineerd met alternatieve hits.         

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.


OOK in Paradiso (www.ookparadiso.nl):

The Infiltration Series presenteert van 16 t/m 26 november WE MAKE CARPETS. Een collectief dat bijzondere tapijten maakt van ongebruikelijke materialen zoals wasknijpers, pasta, watjes of patatvorkjes. Voor Paradiso maakt WE MAKE CARPETS zes grafische mini-tapijten die op onverwachte plekken in het gebouw opduiken. Het project verwijst op subtiele wijze naar de geschiedenis van Paradiso, in de jaren zestig ooit korte tijd een tapijthandel.

Met The Infiltration Series presenteert Paradiso een nieuwe manier van exposeren. Interactieve kunstwerken met een verrassend, experimenteel en/of subversief karakter breken in op de alledaagse gang van zaken. Kijk voor meer informatie op www.infiltrationseries.nl.

Paradiso Programme

Programma