Programma
Paradiso

NOODLANDING! - Z-TRIP (DJ SET), SHEPARD FAIREY (DJ SET)

NOODLANDING! - Z-TRIP (DJ SET), SHEPARD FAIREY (DJ SET)

donderdag 24 september 2009

donderdag 24 september 2009

DJ Z_TRIP

Onlangs werd Z-Trip door DJ Times Magazine en Pioneer Pro DJ verkozen tot beste discjockey van Amerika. Hij wordt gezien als de “godfather of mash-ups” en is een van eerste die classic rock met hiphop mixt. In 1999 maakt hij samen met DJ P, het album ‘Uneasy Listening, Vol 1.’ Er worden slechts 1000 platen geperst maar via het internet wordt het een stilletjes aan een immens grote hit en in 2002 roept Rolling Stone Magazine naast andere tijdschriften en kranten de plaat alsnog uit tot album van het jaar. DJ Z-Trip staat bekend om zijn energieke sets en zijn eclectische stijl.

www.djztrip.com

SHEPARD FAIRY

De naam Shepard Fairy (1970) doet waarschijnlijk niet gelijk een belletje rinkelen maar bijna iedereen is bekend met het werk van deze kunstenaar. Zijn beelden zijn wereldwijd verspreid in de vorm van stickers, posters en t- shirts. Vooral zijn ‘Hope’-portret van Barack Obama is een waar icoon. Het begon in 1989 toen Fairy - een skateboarder die aan de kunstacademie studeerde -  een portret maakte van de worstelaar Andre The Giant met de tekst  “Andre The Giant Has a Posse” eronder. Hier werden stickers van vervaardigd en deze werden illegaal  - in vrijwel alle grote Amerikaanse steden - overal opgeplakt. Ook verkocht hij de stickers voor een zeer lage prijs waardoor er wereldwijd een heel netwerk van wildplakkers ontstond. Tegenwoordig is Shepard Fairy een industrie op zich. Hij heeft het kledingmerk Obey, doet veel commerciële opdrachten en zijn werk hangt in vele grote musea maar hij zal daarnaast altijd blijven wildplakken. In Paradiso zal Shepard Fairy een dj-set verzorgen en live een metershoog kunstwerk vervaardigen.

www.obeygiant.com

Grote Zaal: DJ's Arnold en Willem. Kelder: Totaal Los met Gayblade Axion Team. Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.


Paradiso Programme

Programma