NONSO A PRESS 163 mb

Nonso Amadi

Nonso Amadi

Thursday 18 May 2023

Thursday 18 May 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitgesteld. We werken samen met de artiest aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers worden hier per e-mail over geïnformeerd zodra er meer details bekend zijn. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen geretourneerd worden zodra er een nieuwe datum vastgesteld is.

Nonso Amadi is een in Canada gevestigde Afro-r&b, soulzanger, songwriter en producer uit Nigeria. Zijn verhuizing naar Canada maakte het mogelijk om de ziel en het ritme van Afrikaanse muziek te versmelten met de moderne, zachte texturen van r&b. Met een affiniteit voor hedendaagse r&b ontwikkelde Nonso een verlangen om Noord-Amerika en Afrika in gelijke mate te verkennen. Amadi's muziek wordt gevoed door grenzeloze invloeden en intenties.

Hij is een voortdurend evoluerende tekstschrijver die in staat is om Alte, Afro-fusion en hiphop te vertalen in zijn r&b-canvassen aanpak van storytelling. Dit is goed te horen op zijn laatste EP ‘Free’, waarop Afrobeats zwaargewichten Simi en Mr Eazi te horen zijn.

Met drie nieuwe singles uitgebracht in 2022 – ‘Foreigner’, ‘Different’ en ‘Eye to Eye’ – legt hij momenteel de laatste hand aan zijn debuutalbum.

Line-up

Bitterzoet

  • Nonso Amadi
Nonso Amadi, Majid Jordan - Different

Nonso Amadi, Majid Jordan

Different

Nonso Amadi Topnummers

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma