Programma
Noname image 6487327 mb

Noname + Lizzie Berchie

Noname + Lizzie Berchie

donderdag 8 februari 2024

donderdag 8 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. 

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Noname, bekend om haar intrigerende teksten, fascinerende verschijning en soulvolle geluid, laat na een korte onderbreking weer van haar horen met het album 'Sundial'. Ondanks haar afwezigheid sinds haar laatste veelgeprezen album ‘Room 25’ uit 2018, is Noname een relevant en invloedrijk figuur in de muziek gebleven. Haar diepgaande impact en onmiskenbare talent hebben haar een grote aanhang opgeleverd die uitkeken naar haar triomfantelijke comeback. Door het politieke bewustzijn van Lil Simz te combineren met de onmiskenbare stijl van Monte Booker en de soulvolle essentie die doet denken aan Anderson .Paak, brengt ze een uniek en krachtig perspectief in haar muziek. Met haar terugkeer kunnen fans een fusie van genre-fluïditeit verwachten die grenzen verlegt en diep doordringt bij luisteraars.

Support: Lizzie Berchie

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Noname
  • Lizzie Berchie
Noname

Noname

Tiny Desk

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Beluister 'Sundial' op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma