Noga Erezwebsite

Noga Erez KIDS Tour

Noga Erez KIDS Tour

Wednesday 2 March 2022

Wednesday 2 March 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Noga Erez is verplaatst naar 1 juni 2022 en vindt nu plaats in Tolhuistuin Amsterdam. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Noga Erez is een Israëlische singer-songwriter en producer en maakt een eigenzinnige mix van elektronische pop en gesampelde hiphop. Haar muziek put inspiratie uit de dansbare elektronische beats van artiesten als Billie Eilish en gelaagde vocalen zoals we die kennen van James Blake. Ze brak door in 2017 toen haar nummer 'Dance While You Shoot' werd gebruikt in een Apple commercial. In maart 2021 bracht ze haar tweede album genaamd 'KIDS' uit, waarop ze wederom een krachtig en elektronisch geluid laat horen, die ditmaal gepaard gaat met politiek geëngageerde teksten. In maart 2022 geeft Noga Erez in het kader van haar 'KIDS' tour een concert in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Noga Erez
Op woensdag 2 maart 2022 geeft Noga Erez een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Noga Erez

Noga Erez - End of the Road

Op woensdag 2 maart 2022 geeft Noga Erez een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Noga Erez

Noga Erez - VIEWS (feat. Reo Cragun & ROUSSO)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma