Programma
Noga Erez LR

Noga Erez KIDS Tour + Magi Merlin

Noga Erez KIDS Tour + Magi Merlin

woensdag 1 juni 2022

woensdag 1 juni 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 2 maart 2022. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor het verplaatste concert.

Noga Erez is een Israëlische singer-songwriter en producer en maakt een eigenzinnige mix van elektronische pop en gesampelde hiphop. Haar muziek put inspiratie uit de dansbare elektronische beats van artiesten als Billie Eilish en gelaagde vocalen zoals we die kennen van James Blake. Ze brak door in 2017 toen haar nummer 'Dance While You Shoot' werd gebruikt in een Apple commercial. In maart 2021 bracht ze haar tweede album genaamd 'KIDS' uit, waarop ze wederom een krachtig en elektronisch geluid laat horen, die ditmaal gepaard gaat met politiek geëngageerde teksten. Op 1 juni geeft Noga Erez in het kader van haar 'KIDS' tour een concert in Tolhuistuin.

Support: Magi Merlin

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Noga Erez
  • Magi Merlin
Noga Erez - End of the road

Noga Erez

End of the road

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma