Programma
Noah Kahan

Noah Kahan + Tiny Habits

Noah Kahan + Tiny Habits

woensdag 8 november 2023

woensdag 8 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De muziek van Noah Kahan weerspiegelt zijn persoonlijke transformatie en vangt zijn ervaringen en emoties als licht door een filmprojector. Met opgewekte energie onthult hij met rauwe teksten zijn reis van een klein stadje in Vermont naar wereldwijde erkenning. Met meer dan een miljard streams maakt Kahans muziek wereldwijd indruk. Door samen te werken met diverse artiesten blijft hij zijn stijl ontwikkelen. Iets dat ook te horen is op zijn nieuwste album 'Stick Season'. Deze plaat toont niet alleen persoonlijke groei, maar sleept ook mee dankzij de pakkende gitaarpartijen en meeslepende vocalen.

Support: Tiny Habits
Tiny Habits is een Amerikaanse folkpopband die bestaat uit Maya Rae, Cinya Khan en Judah Mayowa die allen studeerden op het Berklee College of Music. Hun eerste EP 'Tiny Things' kwam afgelopen april uit.

Noah Kahan x PLUS1
Noah Kahan werkt samen met PLUS1 x The Busyhead Project Fund dat zich inzet voor de mentale gezondheid door aandacht te vragen voor dit onderwerp en hulp en weerbaarheid te bieden aan achtergestelde gemeenschappen met zorg, opvang en advies. Van elk ticket wordt €1 gedoneerd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Noah Kahan
  • Tiny Habits
Noah Kahan

Noah Kahan

Stick Season

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Noah Kahan

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma