Programma
Nilufer 2 website

Nilüfer Yanya + Léa Sen

Nilüfer Yanya + Léa Sen

maandag 28 maart 2022

maandag 28 maart 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Per woensdag 23 maart zijn alle coronamaatregelen voor evenementen vervallen. Je hoeft je dus niet te testen en je hoeft geen coronatoegangsbewijs te tonen aan de deur.

De zesentwintigjarige singer-songwriter en gitarist Nilüfer Yanya uit Londen maakt rustige, lo-fi rock- en indiepop met minimalistische elektronische beats. In haar muziek voorziet ze haar soulvolle en jazzy stemgeluid van voortkabbelende gitaarpartijen, geïnspireerd door haar gitaarleraar Dave Okumu (bekend van zijn werk met Amy Winehouse). In 2019 zag haar succesvolle debuutalbum 'Miss Universe' het levenslicht, die door Pitchfork werd bekroond met een 8,4 (!). Voor 2022 staat de release van haar tweede plaat 'PAINLESS' op de planning. De eerste single van het nieuwe album genaamd 'stabilise' is nu al te beluisteren. 

Support act: Léa Sen

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Nilüfer Yanya
Nilüfer Yanya - stabilise

Nilüfer Yanya

stabilise

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma