Programma
Nils Frahm 2021

Nils Frahm

Nils Frahm

maandag 15 maart 2021

maandag 15 maart 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
De concerten van Nils Frahm in Paradiso zijn afgelast. Ticketkopers ontvingen op 12 november een e-mail met daarin meer informatie over het annuleren van de bestelling. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

English:
The Nils Frahm concerts in Paradiso are cancelled. Ticket buyers received an e-mail with more information about cancelling their order on November 12th. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

---

Nils Frahm is het schoolvoorbeeld van een muzikant die zijn eigen weg koos en daar grandioos succes mee had en heeft. De in Berlijn wonende componist en pianist gebruikt zijn instrument op een onconventionele manier, en mixt het geluid daarvan met elektronica, minimale muziek en ambient. 

Zowel liefhebbers van klassiek als pop lopen weg met zijn muziek, en of live-optredens dan plaatsvinden in intieme jazzclubs of in grote festivaltenten doet er niet toe: toehoorders zijn zonder uitzondering muisstil om te genieten van zijn neoklassieke repertoire. Op het podium wordt Frahm omringd door een grote variatie aan instrumenten, waarmee hij elke bezoeker als het ware een kijkje in zijn studio geeft. Het resultaat is een adembenemend en betoverend concert, elke keer weer.

Het meest recente album 'All Melody' verscheen in 2018 en werd in datzelfde jaar en 2019 opgevolgd door de 'Encores' EP's 1, 2 en 3. In het kader van deze releases presenteerde Paradiso in die periode drie concerten van Nils Frahm in Paradiso en één in AFAS Live. In 2020 werkt Nils Frahm vanuit zijn studio in het Berlijnse Funkhaus-complex aan nieuwe projecten. De optredens in Paradiso in maart 2021 gaan ongetwijfeld weer een heel nieuwe dimensie van de muzikant blootleggen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Nils Frahm
Hqdefault 200306 150845

Says

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200306 150846

Nils Frahm at Funkhouse Berlin

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma