Programma
Night Shop Press Photo 3

Night Shop

Night Shop

Tuesday 1 March 2022

Tuesday 1 March 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van Night Shop op 1 maart 2022 is vanwege de huidige coronamaatregelen afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Justin Sullivan was twintig jaar een drummer voor bands als The Insurgent, Ringers, Bossy en Kevin Morby's The Babies. In 2017 besloot hij een soloproject te starten, genaamd 'Night Shop'. Hij nam een gelijknamige EP op samen met Tim Hellman (Oh Sees) en Will Ivy (Flat Worms). Een jaar later bracht hij debuutalbum 'In The Break' uit. Op het album werkte hij samen met onder andere Will Ivy, Meg Duffy (Hand Habits) en Anna St. Loius. Hij tourde de maanden daarna met Waxahatchee en Shannon Lay door Amerika. De band werd aangevuld met Waxahatchee's Katie Crutchfiel, Wand's Sofia Arreguin en Mirror Travel's Tiffanie Lanmon voor de EP 'The Fountain'. De nummers gaan over de gemakkelijkheid van een goede vriendschap en de patronen die soms voelen als een beklemmende lus. Onlangs bracht hij een nieuwe single uit, genaamd ´Forever Night´, als voorproefje van zijn aankomende album.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Night Shop
Op cinsdag 1 maart 2022 geeft Night Shop een concert in Paradiso. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Night Shop - Waiting

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma