Programma
Night Lovell 2018

Night Lovell

Night Lovell

Saturday 29 September 2018

Saturday 29 September 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Night Lovell is verplaatst van zaterdag 29 september naar maandag 11 maart. Reden is dat zijn muziek wat later uitkomt dan gepland. Aanvang en locatie blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor 11 maart of kunnen worden geretourneerd bij Ticketmaster tot 11 februari 2019. Zie voor meer informatie: http://paradi.so/Ticketinfo

De duistere tracks van Night Lovell zijn niet meer weg te denken uit de hiphop van vandaag. Na succesvolle projecten als "Concept Vague", "Red Teenage Melody", en z'n "1855" tour door de VS en Canada, is het hoogste tijd dat de rapper z'n sound in Europa laat horen. Canada is voorloper als het om opkomende artiesten gaat, en Night Lovell hoort er helemaal bij. De rapper bracht zijn eerste album op 17 jarige leeftijd uit, en veroverd nu, 2 jaar later, de wereld met z'n nieuwe sound. Zijn doel om Ottawa op de kaart te zetten, wordt langzaam maar zeker realiteit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Night Lovell
Hqdefault 180423 145614
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma