Programma
Paradiso

NGHTDVSN

NGHTDVSN

zaterdag 8 september 2012

zaterdag 8 september 2012

Kaartjes aan de deur: 22,50 euro incl. daglidmaatschap

Na een legendarische eerste editie van NGHTDVSN eerder dit jaar is de tijd eindelijk aangebroken voor een tweede editie. Ditmaal word er een schepje bovenop gedaan en flink uitgepakt met een hele rits internationale en nationale helden. Op zaterdag 8 september zal Paradiso te Amsterdam wederom het toneel zijn voor de meest spannende en cutting edge electronische muziek uit de hedendaagse dancescene. Niemand minder dan electronica icoon Max Cooper,  techno powerhouse Stephan Bodzin en lokale held Terry Toner zullen de grote zaal op zich nemen terwijl de bovenzaal van paradiso het domein zal worden van de mysterieuze en het meest gehypte disco duo van het moment, Tiger & Woods. In de kelder is er een selectie van de meest talentvolle vaderlandse electronica liveacts te aanschouwen.

Grote Zaal: Stephan Bodzin (DE, Herzblut), Max Cooper LIVE (UK, Traum Schallplatten), Terry Toner (NL, We are e).

Kleine Zaal: Tiger & Woods LIVE (IT, Running Back), Les Deux & Rogor, Halve Soul, Vriendje van Ferry.

Kelder: live optredens van Daniel Zuur, 10dens, Zwaan, Some Chemistry, Sonurber & PSTL.

Als de zoon van een muzikant van experimentale klassieke muziek leek de muzikale carriere van Stephan Bodzin al op een vroeg stadium voor hem uitgestippeld.  Maar na wat theater producties in zijn jonge jaren werd al snel de interesse gewekt voor electronische geluiden en niet kort daarna werd zijn talent opgepikt door de internationale dancescene en mag hij zich heden ten dage terecht een icoon noemen binnen zijn eigen genre.

Als iemand gerechtigd is om 2012 tot zijn jaar te mogen kronen dan is dat Max Cooper wel.  Deze scheikundige annex producer is het levende bewijs dat deze twee totaal verschillende disciplines, moeiteloos gecombineerd kunnen worden op de dansvloer. Na een reeks van zeer lovend onthaalde
optredens op internationale festivals en onze eigen Free your mind en Buiten Westen is het nu weer tijd om hem live te mogen aanschouwen in Hollands meest legendarische poptempel. Zijn zeer emotionele electronica is dan ook een “must hear”  voor een ieder die van innovatieve en vooruitstrevende muziek houd.

De laatste internationale headliner van de avond is niemand minder dan het illustere Tiger & Woods. Dit uit Italie afkomstige disco duo heeft in de loop der jaren een aura van geheimzinnigheid om zich heen gebouwd, aangedikt met mega hits als Gin Nation en hun eigen versie van Your wish is my command. Hun muziek vindt dan ook gretig aftrek bij elke zichzelf respecterende disco liefhebber en hun album “Through The Green” was dan ook een schot in de roos

Support in de grote zaal zal komt van lokale held Terry Toner terwijl in de bovenzaal Halve Soul, Les Deux & Rogor & Vriendje van Ferry hun muzikale disco wapens gereed zullen maken. En als je dacht dat dat het was, dan heb je het mis. In de kelder zullen maar liefst zes van vaderlandse beste electronica acts hun opwachting maken met Live optredens van Daniel Zuur, 10dens, Zwaan, Some Chemistry, Sonurber & PSTL.

Paradiso Programme

Programma