Programma
Neet oet Lottum

Neet oét Lottum

Neet oét Lottum

zondag 16 juli 2023

zondag 16 juli 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 17:00, Zaal sluit: 23:00, Voorprogramma: 16:00, Hoofdprogramma: 19:00

Twintig jaar geleden staat Neet oét Lottum bijna in Paradiso, maar gooit een diploma-uitreiking van de toenmalige accordeonist roet in het eten. Dertien jaar lang speelt de Venlose band kroegen, festivals en feesttenten plat met hun aanstekelijke dialectmuziek. Live leunt de band op knallende feestnummers als 'Gekke minse', het poppy 'Goojemorge maedje' en ballads als 'Hald mich ens vas'. In 2009 gaat de band na zes albums uit elkaar en spreken Frans, Michel, Eric, Bjorn, Hans en Alexander elkaar nauwelijks. Tot 2022. Het resultaat is een kort verrassingsoptreden als afsluiter van het Zomerparkfeest in Venlo. Vervolgens wordt een reünietour opgezet en nu, eindelijk, toch dat concert in Paradiso met op het podium Michel Wijlaars op gitaar, Eric Geelen op drums, Alexander Op het Veld op bas, Bjorn Schamp op toetsen en accordeon, Hans Reivers op trompet en frontman Frans Pollux zingend en op gitaar.

De show duurt tot 21:30. Dat geeft meereizende Limburgers de tijd per trein weer terug naar huis te kunnen. Alle oude muzikale klassiekers komen voorbij, plus een paar fantastische verrassingen.

TIMETABLE
17:00 DJ Fred Honig
18:00 Sjeng, Sjer en de Sjele
18:35 DJ Fred Honig
19:00 Neet oét Lottum
21:30 FeestDJRuud

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Neet Oét Lottum

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma