Programma
Paradiso

Nederlands Philharmonisch Orkest presenteert Aadje Piraatje viert feest! (4+)

Nederlands Philharmonisch Orkest presenteert Aadje Piraatje viert feest! (4+)

zondag 21 mei 2017

zondag 21 mei 2017

Aadje Piraatje is het karakter uit het succesvolle kinderboek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma. Acteur Ton Meijer vertelt het verhaal Aadje Piraatje viert feest! samen met drie musici uit het Nederlands Philharmonisch Orkest in een spannende voorstelling met veel muziek voor iedereen vanaf 4 jaar.

Samen met de kinderen gaan Ton en de musici op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. De verhalen die voorbij komen in Aadje Piraatje viert feest! zijn heel herkenbaar voor kinderen. Zoals het verhaal Tand, waarin Aadje een melktand inruilt voor een grote-mensen-tand. Verder beleeft Aadje allerlei avonturen met zijn vader en de andere piraten aan boord van het piratenschip. En natuurlijk komen alle bekende verjaardagliedjes voorbij.

Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek. En weet dit op een weergaloze manier over te brengen op een zowel jong als oud publiek. Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Paradiso Programme

Programma