Programma
Neal Francis web 210803 102644

Neal Francis

Neal Francis

donderdag 27 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Neal Francis op 27 januari 2022 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 7 juli 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

"Ik wilde gewoon eerlijk zijn over alles, van mijn muzikale invloeden tot mijn verhaal," vertelt Neal Francis. Na een leven geconsumeerd door drugs, alcohol en verslaving, is deze oprechtheid opmerkelijk voor de 30-jarige muzikant uit Chicago. Hij laat zijn zelfvernietigend verleden achter zich en met deze hernieuwde nuchterheid heeft Francis een geïnspireerde verzameling liedjes gecreëerd, die doordrenkt zijn met New Orleans-ritmes, Chicago-blues en jaren '70 rock 'n roll.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Neal Francis
Op 27 januari 2022 geeft Neal Francis een optreden in Bitterzoet, Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Neal Francis

Changes

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma