Programma
Piafergus navy7 mb

Navy Blue + Kelly Moonstone, Zeroh

Navy Blue + Kelly Moonstone, Zeroh

Saturday 17 June 2023

Saturday 17 June 2023

In Parallel

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: de ingang bevindt zich aan de voorkant van Tolhuistuin. IJpromenade 2, Amsterdam.

Sage Elsesser, ook bekend als Navy Blue, is een pro-skateboarder, rapper, producer en model. Zo heeft hij als model onder andere samenwerkingen met Converse en Supreme op zijn naam staan.

Als rapper is Navy Blue ook naam aan het maken. Zo begon hij in 2015 met het uitbrengen van korte, experimentele hiphop EP’s. In datzelfde jaar was hij ook verantwoordelijk voor de art direction voor Earl Sweatshirt's album 'I Don't Like Shit, I Don't Go Outside'. Sindsdien heeft hij ook mogen samenwerken en produceren voor onder anderen MIKE, Armand Hammer, Wiki en Pink Siifu. Begin dit jaar bracht hij alweer zijn zevende album uit onder het label Def Jam, ‘Ways Of Knowing’.

Line-up

Club

  Maxresdefault 1

  Navy Blue

  Ritual

  Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

  Route naar Parallel

  Parallel is gevestigd op Buiksloterweg 5C in Amsterdam-Noord, aan de achterzijde van Tolhuistuin. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis pont naar de overkant (Buiksloterweg). Na het oversteken van het IJ sla je direct linksaf en steek je de Volewijckbrug over. Sla vervolgens rechtsaf en loop door tot aan het Overhoeksplein. Aan de rechterzijde vind je de Galgenveldbrug: steek deze over en je vindt de ingang van Parallel aan de andere kant.

  Paradiso Programme

  Programma