Programma
Nation Of Language website 1

Nation of Language

Nation of Language

woensdag 12 januari 2022

woensdag 12 januari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Nation of Language op 12 januari 2022 is verplaatst naar donderdag 28 april 2022 en vindt nu plaats in Tolhuistuin in plaats van Paradiso. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

De synthpopnummers van Nation of Language zijn energiek en tegelijkertijd hartstikke melancholisch, geïnspireerd door het geluid van vroege new wave en postpunk. Het is precies waar de kracht van dit nieuwe drietal uit Brooklyn ligt en waar ze door zowel luisteraars als blogs om worden geprezen. Zo labelde Stereogum de band als “immediately addicting” en beschreef NME hun muziek als “most exciting music coming out of New York”. De band wist in korte tijd al een hele stevige indruk neer te zetten in het altijd drukke New Yorkse muzieklandschap, en nu is het tijd om de rest van de wereld te veroveren.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Nation of Language
Op woensdag 12 januari 2022 geeft Nation of Language een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Nation of Language

On Division St

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma