Programma
Nation Of Language website 1

Nation of Language + Wings Of Desire + Wings of Desire

Nation of Language + Wings Of Desire + Wings of Desire

donderdag 28 april 2022

donderdag 28 april 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit is het verplaatste concert van 12 januari 2022. Tickets gekocht voor de originele datum blijven geldig voor deze nieuwe datum. 

Let op: Het concert vindt plaats in de Tolhuistuin in plaats van de kleine zaal in Paradiso.

De synthpopnummers van Nation of Language zijn energiek en tegelijkertijd hartstikke melancholisch, geïnspireerd door het geluid van vroege new wave en postpunk. Het is precies waar de kracht van dit nieuwe drietal uit Brooklyn ligt en waar ze door zowel luisteraars als blogs om worden geprezen. Zo labelde Stereogum de band als “immediately addicting” en beschreef NME hun muziek als “most exciting music coming out of New York”. De band wist in korte tijd al een hele stevige indruk neer te zetten in het altijd drukke New Yorkse muzieklandschap, en nu is het tijd om de rest van de wereld te veroveren.

Support: Wings of Desire

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Nation of Language
  • Wings of Desire
Op donderdag 28 april 2022 geeft Nation of Language een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Nation Of Language

Nation of Language - The Wall & I

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma